Във Видин е открит център за кариерно развитие

32946
Във Видин е открит център за кариерно развитие
Снимка: wikipedia.org

Център за кариерно развитие е открит във Видин. Информация съобщи  на на пресконференция Красимир Кирилов, председател на Видинска търговско-промишлена палата, предаде "Фокус". Центърът е разкрит и функционира към търговската палата.

„Целта е да се предоставят консултантски услуги на заети лица, които искат да развият своята кариера и дори да променят своето работно място”, каза Райна Шопска, кариерен консултант. Тя добави, че всички, които са заинтересовани, могат да посетят центъра и да бъдат консултирани относно това какви свободни позиции има в града, областта и страната.

Видин очаква 60 хил. туристи тази година

На година посрещаме хиляди туристи и очакваме тази година техният брой да достигне 60 000 души. Това каза за БТА кметът на Видин Герго ...

Консултации се предоставят и за това как да бъдат оформени документите за кандидатстване за работа и как кандидатът да се подготви за интервю за работа. По тези въпроси на 3 юли е проведено обучение, а на 4 юли е оргиназиран консултантски ден. В двете събития са участвали 26 души, заети предимно в шивашката промишленост, строителството и производството на електрически компоненти.

Следващото обучение ще бъде през септември или октомври, като дотогава центърът ще предоставя информация на всеки заинтересован.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com