Изчезналата непълнолетна Камелия от Видин искала да се жени

20890
Изчезналата непълнолетна Камелия от Видин искала да се жени
Снимка: БГНЕС

26-годишният Найчо, от ромски произход, е приятелят на 15-годишната Камелия Цветанова от Видин, чийто случай предизвика куп коментари и медийна суматоха. Основата на информациите за изчезването ѝ са изречени от Камелия думи към родителите ѝ: „Ще ви побъркам”.

Оказа се, че Камелия си живяла в къщата на Найчо, във врачанско село. Там живеело семейството на Найчо – седем-осем души, като нито един не е регистриран на адреса. Роднините на Найчо не се усъмнили, че Камелия не е пълнолетна, докато не видяли снимката ѝ по телевизията. Но това не ги притеснява особено – те са готови да отидат във Видин да искат Камелия за снаха. И уточниха, че Камелия казвала, че чичо ѝ я е биел. Ние не сме я държали насила тук, не сме се отнасяли зле с нея, добавиха хората.

Откриха 15-годишната Камелия

15-годишната Камелия Цветанова от Видин, обявена за общодържавно издирване на 10 март, бе открита невредима снощи. Момичето е открито ...

Това няма как да се случи, категорична беше майката на Камелия пред Нова телевизия. И добави, че и досега тя не се е видяла още с дъщеря ѝ, защото била в полицията. Не знам каква е процедурата, поясни майката. Бащата на Камелия е в Испания, където работи и все още не се е върнал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com